XERRADA SOBRE RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Comparteix aquesta publicació

Organitzat per Agenda 21 (Ajuntament de Barcelona)   

A aquesta conferència, realitzada el 24 d’abril en el marc del seminari de cicles formatius organitzat per Agenda 21, hi assistiren gairebé 300 persones, entre professionals i estudiants dels Instituts Narcís Monturiol, Bonanova, l’Escola de Mitjans Audiovisuals i els centres d’Estudis Stucom i FP Arco.
 
L’Eliana Musicant, treballadora social i responsable de Responsabilitat Social a Can Cet, fou l’encarregada de transmetre el nivell pràctic de la nostra experiència en aquesta matèria, així com de respondre a les qüestions plantejades per les persones assistents. Es va tractar també sobre l’experiència de Can Cet com a empresa pionera en la elaboració del Balanç del Bé Comú i es va debatre sobre el model de l’economia del bé comú (EBC), que pretén potenciar i protegir una manera de fer empresa que fomenti la cooperació per sobre de la competència, amb la finalitat d’aconseguir una millora social.

 
La jornada va concloure amb la idea de què és necessari el compromís individual, el de les organitzacions independents i el de les institucions públiques, de cara a fer actuacions que derivin en un canvi de la situació actual.
 
 
Llegir més: