LA 5ª SEMANA DE LA RESPONSABILIDAD SOCIAL EN CATALUÑA VUELVE A SER UN ÉXITO

Comparteix aquesta publicació

Organitzat per l'Associació +Responsable i Ingeniería Social  Barcelona   


L'èxit en participació, assistència i repercussió mediàtica i social es torna a repetir aquest any, durant els sis dies que durà la cinquena edició de la Setmana de la RSE a Catalunya.

Entre el 7 i el 12 de juliol vam poder gaudir de nombroses xerrades, activitats, intercanvis, diàlegs i tallers que serveixen per continuar treballant en la promoció i la conscienciació envers la Responsabilitat Social. 


A més d'estar presents amb un stand, el dia 8 l'Eliana Musicant -treballadora social a Can Cet i responsable d'RSE- participà en el diàleg “Conciliació de la vida personal i laboral: cost o inversió”. A aquest diàleg va participar també en Jesús Berredo, treballador de Can Cet des de fa anys, qui va explicar la repercussió personal que tenen per ell les mesures de conciliació implantades.  


Accediu al vídeo sobre la xerrada en mesures de conciliació:   

Accediu al vídeo resum de la inauguració de la 5ª Setmana de la RSE:

Accediu  a la web de SetmanaRSE, on podeu trobar més informació i l'enllaç a facebook: