ECONOMIA DEL BÉ COMÚ – TROBADA ENTRE EMPRESES ALEMANYES I CATALANES

Comparteix aquesta publicació

 

El passat mes d’octubre es va celebrar a Barcelona una trobada sobre l’Economia del Bé Comú (EBC) entre representants de l’EBC a Barcelona, empresaris i empresàries de Barcelona i d’Alemanya.

L’empresa IWOP (http://www.iwop.es), amb Benito Murs com a portaveu, va presentar les expectatives de l’empresa, dedicada a la creació, fabricació i distribució de sistemes d’il·luminació sense Obsolescència Programada, sota criteris de sostenibilitat.
L’associació d’empresàries i empresaris OWUS (http://www.owus.de/), de Berlín, va compartir les experiències de diferents empreses que, operant en sectors molt diversos, treballen per la responsabilitat social i per una economia racional.
Jorge León, com a gerent de Can Cet (http://cancet.org), va parlar de la nostra experiència en l’elaboració del Balanç del Bé Comú.

 

 

Per conèixer més sobre aquesta proposta de sistema econòmic, pots accedir a
 http://economia-del-bien-comun.org/es
L’Economia del Bé Comú és una forma de sistema de mercat que condueix a les empreses a reenfocar els seus objectius, des de l’afany de lucre i la concurrència cap a la contribució al Bé Comú i la cooperació.