TROBADA ENTRE EMPRESARIS ALEMANYS I CATALANS SOBRE L’ECONOMIA DEL BÉ COMÚ

Comparteix aquesta publicació

Barcelona

El proper divendres 3 d’octubre es celebra una interessant trobada entre representants de l’EBC a Barcelona, empresaris de Barcelona i empresaris d’Alemanya.
Benito Murs exposarà les expectatives de l’empresa IWOP (http://www.iwop.es), dedicada a la creació, fabricació i distribució de sistemes d’il · luminació sense Obsolescència Programada, sota criteris de sostenibilitat.
L’associació d’empresaris OWUS (http://www.owus.de/), de Berlín, compartirà les experiències de diferents empreses que, operant en sectors molt diversos, treballen per la responsabilitat social i per una economia racional.
Jorge León, com a gerent de Can Cet (http://cancet.org), empresa social dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat, mostrarà la nostra experiència en l’elaboració del Balanç del Bé Comú.
L’objectiu d’aquesta trobada és compartir experiències en la implantació del Balanç del Bé Comú i debatre sobre el present i el futur de l’EBC.
 
Per conèixer més sobre aquesta proposta de sistema econòmic, pots accedir a http://economia-del-bé-comun.org/es
L’Economia del Bé Comú és una forma de sistema de mercat que condueix a les empreses a reenfocar els seus objectius, des de l’afany de lucre i la concurrència cap a la contribució al Bé Comú i la cooperació.