Presentació de l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú

Comparteix aquesta publicació

 Auditori de Barcelona Activa. C. Llacuna, 162 -164 Barcelona
8 de juliol de 2015 a les 19h    

 

 

Presentarà l’Associació el seu president Josean Lavado i comptarem amb la participació de: Anna Mercadé, odee-Cambra de Comerç de Barcelona; Joan Antoni Melé, banca ètica; Mavi Rojo, Generalitat de Catalunya (per confirmar); Jorge León, empresa pionera de l’economia del bé comú; Mercè Carreras-Solanas, Universitat de Barcelona; Joan Miret, editor; Mar Alarcon, economia col•laborativa; Josep M. Marquès i Ferrer, Barcelona Activa.
Clourà l’acte Christian Felber, autor i impulsor de l’Economia del Bé Comú.


Es prega confirmar l’assistència completant aquest formulari.

 

Enllaç de l’acte