Can Cet incorpora 2 nous vehicles respectuosos amb el medi ambient (1 elèctric i 1 híbrid)

furgoneta Barcelona Medi Ambient

Comparteix aquesta publicació

A partir de l’aposta que Can Cet va realitzar l’any 2012 d’introduir en la flota de vehicles de l’empresa, vehicles sostenibles i respectuosos amb el medi ambient i després de valorar els resultats tan positius obtinguts en aquests darrers 4 anys, Can Cet, ha adquirit 2 vehicles mes en la seva flota; un d’elèctric i un altre híbrid per a la realització dels serveis especialitzats de neteja i jardineria, així com per dur a terme el control i seguiment en els diferents centres de treball assignats a l’equip de brigades especialitzades.

Amb aquesta iniciativa Can Cet reforça el seu compromís amb la innovació i el desenvolupament, alhora que pren una posició de lideratge, en termes de mobilitat i sostenibilitat, respecte a la resta de les empreses que actuen en el mateix sector.

Els vehicles elèctrics emeten aproximadament una tona menys per any de diòxid de carboni que un vehicle convencional de les mateixes característiques. Així mateix, generen un estalvi econòmic considerable, ja que el cost per cada 100 km és unes 5 vegades inferior al d’un vehicle convencional. A més, tenen un manteniment menor i porten associats menys impostos.