CAN CET PARTICIPARÀ EN LA 6a FIRA “DISCAPACITAT & OCUPACIÓ” DE BARCELONA

Comparteix aquesta publicació

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Can Cet estarà present en un stand de la 6a edició de la Fira Discapacitat i Ocupació de Barcelona que es celebrarà el proper 13 i 14 de març al Museu Marítim de Barcelona.

Per primera vegada, Disjob, FECETC i l’Ajuntament de Barcelona sumen esforços per impulsar l’ocupació de les persones amb discapacitat mitjançant el suport a la 6a edició de la Fira Discapacitat i Ocupació de Barcelona. Per a això, s’organitzaran tallers que busquen potenciar el desenvolupament personal, l’èxit en les entrevistes laborals, el coaching o la realització d’un currículum eficaç de cara aquest col·lectiu.

Enllaç a la web

Enllaça al programa

RGPD

En esta página web empleamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, acepta el uso de cookies. Puede obtener más información sobre las cookies que empleamos y sobre como limitarlas en nuestra política de cookies.