CAN CET PARTICIPA COM A PONENT A LA SESSIÓ DE PRESENTACIÓ DE L’EBC AL DISTRICTE D’HORTA-GUINARDÓ

Comparteix aquesta publicació

foto seessió informativa EBCEl passat 29 de novembre Jorge León, Director de CAN CET, va participar com a ponent a la “Sessió informativa per presentar l’Economia del Bé Comú a les empreses d’Horta-Guinardó”.

“Horta-Guinardó: Territori del Bé Comú” és un projecte pioner impulsat per l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú en col·laboració amb Barcelona Activa i el Districte d’Horta-Guinardó. L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear un ecosistema d’empreses i organitzacions implicades en la construcció d’un territori del Bé Comú al Districte, per tal d’avançar cap a models de gestió més sostenibles i compromesos amb els reptes del territori.

Descarrega’t la presentació de la sessió en aquest enllaç.