CAN CET PARTICIPA COM A PONENT A LA SESSIÓ DE PRESENTACIÓ DE L’EBC AL DISTRICTE D’HORTA-GUINARDÓ

Comparteix aquesta publicació

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

foto seessió informativa EBCEl passat 29 de novembre Jorge León, Director de CAN CET, va participar com a ponent a la “Sessió informativa per presentar l’Economia del Bé Comú a les empreses d’Horta-Guinardó”.

“Horta-Guinardó: Territori del Bé Comú” és un projecte pioner impulsat per l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú en col·laboració amb Barcelona Activa i el Districte d’Horta-Guinardó. L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear un ecosistema d’empreses i organitzacions implicades en la construcció d’un territori del Bé Comú al Districte, per tal d’avançar cap a models de gestió més sostenibles i compromesos amb els reptes del territori.

Descarrega’t la presentació de la sessió en aquest enllaç.