PUBLICAT EL PRIMER MANUAL UNIVERSITARI SOBRE LA ECONOMIA DEL BÉ COMÚ

Comparteix aquesta publicació

El llibre ha estat elaborat per la Càtedra d’Economia del Bé Comú i l’Associació Valenciana per al foment de l’EBC, és el primer Manual Universitari publicat sobre l’Economia del Bé Comú. Conté fonamentació teòrica i 14 casos d’empreses que estan implantant el Balanç del Bé Comú.

L’Economia del Bé Comú (EBC) és un model econòmic alternatiu que recull la major part de les diferents iniciatives crítiques sorgides durant les últimes dècades. Tot i ser encara un model incipient i jove, creat el 2010 pel professor i activista Christian Felber, s’està estenent amb rapidesa.

L’aplicació d’aquest model en l’àmbit de l’educació i l’ensenyament en els seus direferents nivells (Primària, Secundària, Batxillerat i Universitat), pot ser de gran interès, quan l’objectiu que es persegueix és educar en valors (socials i ètics) i oferir a la comunitat estudiantil visions i propostes alternatives diferents al model dominant.

Des de la Càtedra EBC de la Universitat de València s’ha decidit crear una Xarxa d’Innovació Educativa formada per professorat de tots els nivells educatius amb el propòsit d’introduir de manera transversal els principis i valors del model de l’EBC a l’ensenyament. Per això, s’ha decidit elaborar aquest manual dividit amb dues parts, una primera part de fonamentació teòrica i una altra, on es presenta la part pràctica amb diferents casos d’organitzacions que estan implementant el Balanç del Bé Comú.

Podeu adquirir-lo a qualsevol llibreria i online al lloc web de DELTA Publicaciones.