Can Cet forma part de la xarxa pel foment de l’ocupació laboral del districte d’Horta Guinardó

El Districte d'Horta Guinardó

Comparteix aquesta publicació

El districte d’Horta-Guinardó ha posat en marxa una xarxa per al foment de l’ocupació laboral especialment destinada a aquells que ho tenen més difícil per trobar feina: joves sense experiència, majors de 45 anys, immigrants i persones amb discapacitat. L’objectiu és posar en comú els recursos que hi ha al territori.

L’atur és, segons l’Ajuntament, una de les principals preocupacions del govern del districte, i vol fer-hi front d’una forma efectiva. Per això, el consistori ha decidit sumar esforços amb escoles, universitats, entitats socials i equipaments d’Horta-Guinardó per generar projectes que fomentin una ocupació de qualitat. Es tracta de reunir els diversos agents relacionats amb la formació i amb l’ocupació laboralde la zona per oferir alternatives de feina als veïns, especialment a aquells que tenen més dificultats per trobar-ne.

CAN CET, Barcelona Activa, la fundació Trini Jove, l’empresa d’inserció Passar Via, l’Associació Esclat, l’escola de turisme CETT, el Punt d’Atenció contra l’Atur del Carmel o l’Espai Jove Boca Nord són alguns dels participants en la xarxa pel foment de l’ocupació laboral que ha posat en funcionament el consistori. La idea és posar en comú els programes i estratègies de tots ells per treure’n el màxim rendiment i oferir més alternatives i més adequades a les persones que es troben en situació d’atur al districte.

http://ajuntament.barcelona.cat/premsa/2015/12/07/el-districte-dhorta-guinardo-crea-una-xarxa-pel-foment-de-locupacio-laboral/