Cargobici és guardonada en el “Premi a la innovació en sostenibilitat mediambiental per a pimes i autònoms”

Comparteix aquesta publicació

El passat 19 de maig la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA es celebrar la segona edició del Premi BBVA a la Innovació en Sostenibilitat Mediambiental per a pimes i autònoms,  amb la finalitat d’estimular la innovació, consolidació i difusió de projectes mediambientals i amb impacte social.

Cargobici va ser distingida amb el segon premi. El guardó té com a objectiu potenciar la innovació i la sostenibilitat en l’àmbit empresarial. També pretén reconèixer i fomentar els valors pel respecte al medi ambient a la societat. El Premi pren com a referència els valors de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides al setembre de 2015 i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que tenen com a missió erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic. Objectius molt coincidents amb la política de Can Cet.

Can Cet som partner i impulsors de la startup Cargobici. Cargobici ofereix solucions logístiques per la distribució de mercaderies en l’última milla de les ciutats, també és distribuïdor exclusiu per Espanya y Portugal de les bicicletes de càrrega XYZ Cargo.